• Tag 01
  • Tag 02
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Aspernatur blanditiis delectus earum eveniet excepturi explicabo ipsam laudantium pariatur praesentium, quam qui quia quo quod reiciendis rem reprehenderit repudiandae, soluta totam?
  • Tag 03

A Belépési Nyilatkozat kitöltéséhez szüksége lesz cégadatokra (árbevétel, létszám, iparüzési adó alap, bankszámlaszám, cégjegyzékszám, adószám, törzstőke, alapítás éve, tevékenység) – amennyiben ezek az adatok nem állnak most a rendelkezésére, úgy utólag is megküldheti részünkre.

A csillagozott mezők kitöltése kötelező, így ha idő illetve információ hiányában csak azokat tölti ki, befogadjuk Nyilatkozatát, később pedig a többi adat megküldése kapcsán felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Állapot mentése
Mentés folyamatban

Kitöltő adatai

Állapot mentése
Mentés folyamatban

Cég alapadatok és elérhetőség


Székhely adatok


Levelezési cím (ha nem azonos a fenti címmel)

Állapot mentése
Mentés folyamatban

Cég pénzügyi és adózási adatok

Állapot mentése
Mentés folyamatban

Cégvezető és kapcsolattartó adatai

Állapot mentése
Mentés folyamatban

Tagozati besorolás

Belépési feltételek

Jelen Belépési Nyilatkozat aláírásával egyidejűleg kötelezettséget vállalok arra, hogy amennyiben a Szövetség Elnöksége tagfelvételi kérelmemet elfogadja, úgy a Szövetség honlapján a vonatkozó regisztrációs lapot kitöltöm és ezáltal tagsággal járó adatszolgáltatási kötelezettségemnek teljes körűen eleget teszek.

Egyidejűleg hozzájárulunk, hogy az IVSZ a megadott adatokat egyéb módon hivatalos dokumentumaiban közzétegye és az IVSZ céljainak elérése érdekében – nem kereskedelmi céllal - továbbadja.

Alulírott, mint a belépni kívánó szervezet képviselője jelen Belépési nyilatkozat kitöltésével kijelentem, hogy az Informatikai Vállalkozások Szövetségének (továbbiakban IVSZ) tagja kívánok lenni. Kijelentem továbbá, hogy az Informatikai Vállalkozások Szövetsége céljaival egyetértek, Alapszabályát, Tagdíj Szabályzatát és Etikai Kódexét elfogadom, és tagsággal járó kötelezettségeknek eleget teszek.

Sikeres véglegesítés!

Köszönjük

Előző állapot betöltése